Atatürk İlkokulu

Telefon : 0 256 711 60 42
WEB https://cineataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Hamitabat Mah. Mehmet Yavaş Cad. No2 Çine /AYDIN
VİZYON : *Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini; *Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, *Çevresiyle ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, *Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, *Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktadır...
MİSYON : *Bilim ve teknolojinin farkında olan, *Yeniliklere açık, *Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, *Değerlerini yaşayan ve yaşatan, *Hoşgörü sahibi, *Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, *Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, *Sosyal ve Kültürel faaliyetlere katılımcı, *Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal eğitim
Saatler : 08.50-15.00
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : HAMİTABAT MAH. M. YAVAŞ CAD. NO . 2 AYDIN MUĞLA KARAYOLU ÜZERİNDE, OTOGAR KARŞISINDA YER ALMAKTADIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 35km. ilçe merkezine 0 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, SATRANÇ, AKIL VE ZEKA OYUNLARI, YAKAN TOP